CÉGÜNKRŐL
Bemutatkozás

  Cégünk, a Raklap és Tüzép Kft. (www.raklapestuzep.hu) 2003-ban fűrészpor, apríték gyártása és értékesítése céljából alakult, az akkori piaci helyzet nyújtotta lehetőségek kihasználása érdekében.

Működése az ország egész területére, valamint külföldre is kiterjed. A Kft. a jövőben folyamatosan bővíteni kívánja piacát, szélesíteni szolgáltatási körét - a keresleti igények kielégítése érdekében.

Már megalakulásunk óta tudatosan törekszünk a minőség, a határidő és az ár megfelelő egységének biztosítására. E cél érdekében Társaságunk folyamatosan fejleszti telephelyeit (Alsónémedi, Ladánybene, Újlengyel, Marcali) és eszközparkját; valamint szakembergárdáját képzések, tréningek keretében ismerteti meg a legújabb technológiákkal.

Jelenlegi személyi állományunk
A Kft. kezdetben lévő 8 fős személyi állományát ma már 93 főre bővítettük, ebből 78 fő fizikai, 15 fő szellemi munkakörben dolgozik.

Jelenlegi eszközparkunk
Jelenleg a tulajdonunkban 45 db kamion áll; melyből 30 db speciális, önürítős pótkocsival (walking floor) rendelkezik, amely alkalmas fűrészpor, apríték szállítására - ez Magyarországon egyedülállónak számít.

A többi 15 kamionunk ponyvás pótkocsival rendelkezik, melyekkel leginkább raklapos árut szállítunk.

A fuvarozó gépjárművek kiszolgálásához és a rakodáshoz, valamint az egyéb tevékenységekhez 5 db teleszkópos rakodógép, 1 db nagyteljesítményű homlokrakodó gép, 2 db forgórakodó gép, 2 db nagyteljesítményű aprítógép, 4 db fix telepítésű aprítógép, 1 db dobrosta, 1 db szalmadaráló és 5 db targonca áll rendelkezésünkre.

Összefoglalva, cégünk rendkívül széles tevékenységi körrel rendelkezik, melyből a legfontosabbak a következőek:

fűrészpor, apríték gyártása valamint értékesítése;
belföldi-, nemzetközi fuvarozás;
fapellet gyártása, értékesítése;
biomassza-kereskedelem;
raklap-, raklapelemek kereskedelme;
nyílászárók gyártása (Marcali telephely)